Når den gratis prøveperiode udløber, vil alle funktioner som er markeret med “Premium” blive slukket. Du vil heller ikke kunne markere en begivenhed som udført.

Så snart du har opgraderet til Premium, vil alle funktionerne blive tilgængelige igen.

Posted
AuthorMagnus Andersen

Hvis du oplever at MemoAssist og MemoRemote ikke synkroniserer, eller måske at du ikke får nogen alarmer hvor du burde, så er der er flere forskellige ting som du kan undersøge på alle de enheder som indgår (MemoAssist + MemoRemote): 

1) Er iOS opdateret til nyeste version? (mindst iOS version 10.0 - ellers virker synkronisering og fjernstyring ikke).

2) Er app opdateret til nyeste version?

3) Er der ledig plads på selv iPhone / iPad? Vi anbefaler 1GB fri plads. (https://support.apple.com/da-dk/HT201656)

4) Har iPhone / iPad lov til at skrive på iCloud Drive? (Se på enhedens indstillinger under iCloud)

5) Er der ledig plads på iCloudDrive? Vi anbefaler min 1GB fri plads. (https://support.apple.com/da-dk/HT204247)

6) Er der givet lov til på iPhone/iPad at app må give alarmer? (ændre meddelelsesindstillingerne)

7) Er der tændt for lyd på iPad?

8) Er “Forstyr ikke tændt”? (https://support.apple.com/da-dk/HT204321)

9) Tror din enhed at høretelefonerne er indsat selv om de ikke er? Rens evt. stikket til høretelefonerne.

Synkronisering er afhængig af at der er internetforbindelse. MemoRemote kan måske godt aflevere sin ændring til skyen, men hvis MemoAssist opholder sig et sted uden dækning, så kan den ikke modtage ændringen. Apple styrer med hård hånd hvornår samt hvor ofte MemoAssist / MemoRemote må spørge efter ændringer når app er i baggrunden. Apple vurderer udfra batteristatus, andre apps forbrugs etc, etc, hvad der er mest hensigtsmæssigt. 

Derfor er det en god ide fra MemoRemote at sikre sig at ens ændringer bliver sendt. Det ses på at “dato feltet vender sig og at statusbar bliver færdig”. MemoAssist kigger selv efter ændringer hver gang App “kommer i forgrunden”. Dvs, enten starter fra ny af, eller kommer tilbage til forgrunden. Hvis den har forbindelse til nettet, så vil den undersøge om der ligger nogen ændringer og venter på at blive hentet.

Posted
AuthorMagnus Andersen

Ja, det kan sagtens lade sig gøre. Bare skriv til info@hartdesigns.dk hvor mange licenser du skal have og oplys dit EAN nummer samt din organisation og adresse. Så sender vi dig licenserne. 

Posted
AuthorMagnus Andersen

Du kan få adgang til MemoAssist fra en anden iPad eller iPhone. Det kræver på elevens iPad:

1) Alle iPads og iPhones som skal benyttes skal køre nyeste iOS version (iOS 12) (Se iPad -> Indstillinger -> Generelt -> Software opdatering).
2) iPad er logget ind i iCloud med en konto som er elevens (se ipad -> indstillinger -> AppleID -> iCloud).
3) iCloud Drive skal være tændt (se ipad -> indstillinger -> AppleID -> iCloud -> iCloud Drive)
4) Der skal være minimum 1 begivenhed oprettet inde i MemoAssist
5) Fjernstyring slåes til i MemoAssist se https://vimeo.com/201269292

HUSK at der skal være ledig plads både på iPad men også på iCloud drive. Apple giver de første 5GB plads gratis på iCloud Drive - hvilket er rigeligt til MemoAssist. Men måske har du fået fyldt pladsen med backups og foto? Hvis der ikke er ledig plads, så kan du ikke få fjernstyringen til at virke. 

På den iPad/iphone som du vil fjernstyre fra kan du gratis hente programmet MemoRemote fra AppStore. Du skal også være logget ind i Cloud og have tændt iCloud Drive, men med en anden konto end den som bruges til MemoAssist.

 

Posted
AuthorMagnus Andersen
TagsDansk

Du kan se hvilken version af MemoAssist du kører ved at gå ind i MemoAssist, klik på den røde knap og derefter indstillinger. Klik derefter på dit navn i toppen, og du kommer nu ind på en ny skærm som har en lille sky nede i bunden. Lige under den sky står versionsnummeret. 

Hvis skyen er blå, så er der forbindelse til iCloud, hvis ikke - så er den grå. 

Posted
AuthorMagnus Andersen
TagsDansk

Med beacons kan du oprettes Guides som knyttes til en bestemt fysisk lokation (der hvor du placerer beacon). Når MemoAssist er indenfor rækkevidde af Beacon, så kommer der en alarm med guiden. Den samme beacon kan bruges af mange brugere på samme tid, da beacon kun angiver postionen. Det er ude på den enkelte brugers MemoAssist at beacon “oversættes” til en guide. Guides med beacons kan endvidere sættes til kun at virke indenfor et bestemt tidsinterval, f.eks. man - fre mellem 8:00 og 10:00, eller tilsvarende.

Du kan købe Beacons ved at bruge linket i App'en som fører direkte til Beacon Shoppen. Beacons skal købes der. De koster 500 dkr stykket. Man kan ikke bare bruge en hvilken-som-helst beacon, da de skal kodes til at virke med MemoAssist, og det skal gøres her.

Posted
AuthorMagnus Andersen
TagsDansk

For at MemoAssist kan synkronisere med dine andre enheder og med MemoRemote, så er der flere ting som du skal være opmærksom på:

  • Der skal være ledig plads på de enheder som kører enten MemoAssist eller MemoRemote. Kig på enheden under indstillinger -> Generelt -> Lagring og brug af iCloud. Vi anbefaler mindst 1GB ledig lagringsplads både på enheden og på iCloud. Hvis ikke der er ledig plads, så kan MemoAssist ikke gemme eller sende sine ændringer.
  • Vi anbefaler at du altid opgradere til seneste version af iOS. Se på din enhed under indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering.
  • Du skal have forbindelse til nettet. Enten via Wifi eller 3G. Du får den bedste oplevelse med en Wifi forbindelse, da synkroniseringen går hurtigere her.
  • Hvis det forsat driller, så slet MemoAssist eller MemoRemote på din enhed og installer dem igen fra AppStore. Når MemoAssist bliver hentet ned igen, så gendanner den automatisk sit indhold fra tidligere (kræver at du har kørt med iCloud tændt).
  • Enheder der skal synkronisere skal køre samme version af MemoAssist / MemoRemote. Opgrader iOS og derefter kig efter opdateringer i AppStore - så du ved at alt kører det nyeste.
Posted
AuthorMagnus Andersen
TagsDansk
2 CommentsPost a comment

Det er muligt at låse MemoAssist for ændringer. Det kan være anvendeligt hvis man gerne vil undgå at brugeren kommer til at ændre i dagsplanen. Man kan låse MemoAssist fra MemoRemote, så det kræver altså at man har fjernstyringen oppe og køre. Når man har det, så kan man fra MemoRemotes hovedside holde fingeren i 1-2 sekunder på den bruger man ønsker at låse. Herefter vælge "Lås / Lås op". Når MemoAssist er låst ses en hængelås på brugeren ind i MemoRemote.

Posted
AuthorMagnus Andersen
TagsDansk

Hvis I er en familie med f.eks. 2 børn som begge kunne have glæde af MemoAssist, så er der mulighed for at dele sin licens med op til 5 personer med Apple's familiedeling. Familiedeling fungerer med alle apps købt i AppStore. Du kan læse mere om familiedeling her: https://support.apple.com/da-dk/HT201088. Med familiedeling kan du altså nøjes med at købe licensen en gang, men alligevel bruge den på begge børn. 

Det er kun MemoAssist + Premium som kan familiedeles. 

Premium købt som et in-app køb kan ikke familiedeles. Du kan læse mere om hvad som kan familiedeles her: https://support.apple.com/da-dk/HT203046

 

Posted
AuthorMagnus Andersen
TagsDansk

Det korte svar er 'Nej'. Når du køber MemoAssist, så gør du det gennem Apples AppStore. Her knyttes købet til det Apple-ID som du er logget ind med i AppStore på købstidspunktet. 

Hvem som bruger det Apple-ID, det er selvfølgelig op til dig - men generelt er det en rigtig dårlig ide at bruge et Apple-ID til flere personer. Husk på at MemoAssist synkroniserer alt sit indhold mellem enheder der er logget ind med samme Apple-ID.

Posted
AuthorMagnus Andersen
TagsDansk

Det er i forbindelse med en ny version af MemoAssist ændret en del på hvordan fjernstyringen sammenkobles. Det betyder konkret for dig at du skal “genetablere” fjernstyringen. Det gør du på følgende måde:

1) Opgrader den MemoAssist som du vil fjernstyre. Her skal du først opgradere iOS til version 10 - det gøres ved at kigge i indstillinger -> generelt -> software opdatering.
2) Når iOS er opgraderet, så gå ind i AppStore og kig efter opdateringer til MemoAssist. Hent den hvis der er nogen.

3)  På den enhed hvor du vil fjernstyre fra, slet den eksisterende MemoRemote
4) Opgrader iOS til version 12
5) Dernæst gå ind i AppStore og hent den nye MemoRemote

5) Se denne lille film på hvordan du sammenkobler MemoAssist med MemoRemote https://vimeo.com/201269292

Posted
AuthorMagnus Andersen